AMASYA / GÜMÜŞHACIKÖY - Gümüşhacıköy Anadolu İmam Hatip Lisesi

Haz

Öğrencilerimizin Çevremi Tanıyorum ve Değerlerimi Biliyorum Etkinliği kapsamında ilçemizde bulunan doğal güzelliklerin gezilmesi ve tanıtılması ve ilçemiz sınırları dahilindeki tarihi ve önemli ibadet yerlerini bilmeleri ve öğrenmeleri amacıyla geziler düzenlendi.

Haz

Öğrencilerimiz ilçemiz camiilerinde imamlık,müezzünlik ve ezan okuma ve kuranı-kerim ve ilahi okuma ...vb etkinliklerde bulundular.

Haz

YKS Sınavına girecek öğrencilerimize okulumuzda uygulanan Öğrenci Koçluğu Uygulaması ile birebir rehberlik yapıldığı gibi öğrencilerimize Rehberlik Araştırma Merkezinden gelene deneyimli öğretmenler tarafından YKS hazırlık ve sınav kaygısı konulu semine ve bilgilendirmeler de yapılmaktadır.

Haz

Ergen ve çocuk psikolojisi üzerine öğrencilerle kitap okundu ve sonra kitap üzerinden değerlendirme yapıldı.

Haz

Oklumuz koridoorlarında her gün bir hadis sergilendi. Yapılan derslerde ilgili hadis hakkında öğrencilere bilgilendirme yapıldı.

May

Tarihimizin en önemli ve anlamlı zaferlerinden biri olan Kut´ül Amare Zaferi, 29 Nisan 1916´da Türk Bayrağının Kut´ül Amare surlarına çekilerek İngilizlerin yenilgiye uğratıldığı ve sömürgeci devletlere tarihi bir tokadın atıldığı şanlı bir zafer olarak kayıtlara geçmiştir.

KAYMAKAM BE VE İLÇE MLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜMÜM-Z OKULMUZU ZİYARET ETTİLER