AMASYA / GÜMÜŞHACIKÖY - Gümüşhacıköy Anadolu İmam Hatip Lisesi

Okulumuzda Bilim ve Teknoloji Haftası Kutlandı

Şbt

Okulumuz öğrencileri hat ve gravur sanatını kullanarak hadislerimizi çizgilerle anlatmaya çalıştılar.

Şbt

Okulumuzda kitap okuma saatleri yapılmaktadır ve bununla ilgili bilgi yarışması yapıldı.

Şbt

Kariyer planlama ve sınav kaygısı semineri verildi.

Ock

Okulumuz idaresi, öğretmenlerimiz ve öğrencilerimizle Regaib Kandilimizi kutladık.

Ock

2023-2024 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 1. DÖNEM 2. KAZANIM DEĞERLENDİRME SINAVI OKULUMUZ 11 VE 12. SINIFLARA UYGULANDI.

Ock

Mevlid-i Nebi haftası okulumuzda öğretmen ve öğrencilerin katılımıyla kutlandı.

2023 YKS SONUCU 8 MEZUN ÖĞRENCİMİZİN 6 TANESİ ÜNİVERSİYE YERLEŞTİ.

Ağu

2022-2023 EĞİTİM -ÖĞRETİM YILI OKUYORUM PROJESİ SONUÇLANDI.PROJEDE MĞRENCİ TAKIMLARI GEREKLİ KİTAPRI OKUDULAR.

Haz

Okulmuz öğrencileri ve öğretmenleri olarak kadir gecesi programını ilçemize bağlı Karacaören köyü camiinde icra ettik.

Haz

Okulmuzda sene başı öğretmenler kurulunda öğrencilerimizin akademik gelişimlerini takip etmek ve yüksek öğretim sınavlarına hazırlamak amacıyla gerek deneme sınavları gerekse konu desteği vermek gerekse de velilerimizle işbirliği sağlamak ve öğrencilerimizin akademik başarısını artırmak amacıyla akademik destek komisyonu kurulmuştur.Komisyon başkanı ilgili alanında uzman müdüryardımcısı olup tüm branş öğretmelerimizden en kıdemli öğretmenimiz komisyon üyesi olarak atanmıştır.

Haz

ÖĞRENCİLERİMİZ MEVSİME UYGUN ÇİÇEK YETİŞTİRİP DOĞA SEVGİLERİNİ ORTAYA KOYDULAR.